БСП тръгна към победа с най-младата и лъчезарна листа – без обвързаности и зависимости! (видео)

БСП тръгна към победа с най-младата и лъчезарна листа – без обвързаности и зависимости! (видео)

„Имаме най-симпатичната и лъчезарна листа, съчетаваща в себе си младостта и опита“. С тези думи председателят на Облас


„Имаме най-симпатичната и лъчезарна листа, съчетаваща в себе си младостта и опита“. 

С тези думи председателят на Областния съвет и предизборния щаб на БСП Милко Багдасаров откри кампанията на социалистите в Кърджали.

„Искам да ви кажа, че тук, а и в цяла България, няма такава млада листа. От 1-во до 5-о място в нея средната възраст на кандидатите е 35 години. А Петя, тя е дори под тази възраст. Имаме 70% жени, а те, особено в Кърджали, не заслужават да бъдат обиждани. Жените трябва да бъдат обичани и уважавани“, каза в самото начало Милко Багдасаров. „40% от нашите кандидати са от гражданската квота. Това са хора със завоювано място в професионални области, където работят и са се реализирали“, каза още председателят на предизборния щаб на БСП в Кърджали.

„Аз влизам в изборите с ясната цел, че ще спечелим! Дотук нямам никакви моменти на разколебаване. Влизам със самочувствието, че съм млад човек, нямам обременености, обвързаности  и зависимости от никой!“, заяви на старта на предизборната кампания водачът на листата в Кърджали Петя Михалевска.

По думите й, всички представители на партии, се срещат с хората, но важното е кой ги чува.

„За мен всеки човек е важен, защото е част от цялостното решаване на ситуацията, в която се намираме. Неслучайно слоганът на партията на национално ниво е „С грижа за хората!“, защото днес виждаме, че държавата не е обърната към хората! А аз, аз ще бъда лоялна към кърджалийци и никога няма да ги предам!“, допълни още Михалевска. „Има една истина и тя е, че БСП е длъжна да спечели изборите! Това трябва да се случи, защото само така ще прескочим това безвремие, което преживяхме в последните 11-12 години“, пък посочи вторият в листата – Есен Устренска.

Апелът е хората да излязат и да гласуват.

„Целта е всеки един да отиде да гласува, за да може да спрем този контролиран вот. Избирателната активност е изключително важна. Тя трябва да бъде висока!“ , категорична бе Петя Михалевска.

Затова с надежда за промяна, от най-младата и лъчезарна листа, кандидатите призоваха на 4-ти април с номер 4 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0