БСП: Проектът на Кирил Петков е факт, президентът да каже дали го подкрепя

БСП: Проектът на Кирил Петков е факт, президентът да каже дали го подкрепя

„Факт е, че има проект на Кирил Петков и Асен Василев. Това не ни ядосва, нито ни притеснява, но БСП, като партия, която е излъчила президента Радев,

„Факт е, че има проект на Кирил Петков и Асен Василев. Това не ни ядосва, нито ни притеснява, но БСП, като партия, която е излъчила президента Радев, но социалистите очакват отговор Радев подкрепя ли този проект“, заяви депутатът от БСП Георги Свиленски пред БНТ. “Няма лошо да се създават политически проекти, но се наобикалят наши структури, за да участват в този проект. Това показва недобро отношение. Трябва да получим отговор от президента подкрепя ли подобен проект”, отбеляза още един от емблематичните социалисти.

“Няма обстоятелство да се ревизира подкрепата към Румен Радев за втори мандат”, допълни Свиленски.

От известно време се коментира, че двамата одобрявани служебни министри ще участват в изборите с една от двете политически формации – „Нова алтернатива“ на бившия военен министър Николай Цонев или „Морал, инициативност и родолюбие“, което партия е създадена от бившия столичен общински съветник от БСП и движението на Татяна Дончева – „Движение 21“, Симеон Славчев.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0