БСП: Петя е младостта, Петя е бъдещето! Не се страхувайте, приятели, гласувайте за Кърджали и България!

БСП: Петя е младостта, Петя е бъдещето! Не се страхувайте, приятели, гласувайте за Кърджали и България!

Скъпи Приятели, Тези избори са съдбоносни за Кърджали и за България. НЕ се страхувайте, гласувайте за бъдещото! Българската социалист

Скъпи Приятели,

Тези избори са съдбоносни за Кърджали и за България. НЕ се страхувайте, гласувайте за бъдещото!

Българската социалистическа партия в Кърджали е силно мотивирана, сплотена и единна, готова да спечели тази битка за нашия град и за нашата Родина. Като единствена доказала се опозиция на досегашното управление, ние предложихме най-младаталиста, водена от Петя Михалевска. Листа – ОТБОР!

Много различна от останалите водачи на листи и същевременно добре подготвена, Петя е готова да защитава интересите на всички жители на Кърджалийска област.

В лицето на Петя всички виждат младостта и бъдещето на България.

В лицето на Петя всички виждат приемственост и признание  за построеното от поколения  честни и трудолюбиви българи.

След многобройните срещи в различните кътчета на нашата област се радваме, че няма член или симпатизант на партията, който да не е реагирал с удовлетворение на нашата листа.

Тези избори са съдбоносни за Кърджали. От вас зависи дали ще продължим да живеем в лъжи, докато хората бягат от родния край, или ще го превърнем в един от най-бързо развиващите се в страната. С високи заплати и отлични условия за живот. Край, изпълнен с деца и млади хора, сигурни в своето бъдеще тук, в Кърджали, в нашата област.

Затова, ПРИЯТЕЛИ, на 4 април, гласувайте с бюлетина номер 4 за Бъдещето на България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0