БСП Кърджали: Сам говори, сам се слуша, сам се и хвали?! Стоп и Оставка!

БСП Кърджали: Сам говори, сам се слуша, сам се и хвали?! Стоп и Оставка!

„Продължаващите всекидневни протести на десетките хиляди българи с различни политически убеждения и професии срещу днешното, т

„Продължаващите всекидневни протести на десетките хиляди българи с различни политически убеждения и професии срещу днешното, трето поред корумпирано управление на Бойко Борисов доказаха, че власт основана на страх не е трайна! България повече от всякога има нужда от дълбоки промени във всички сфери на живота, от нова посока, от нова перспектива“. Това се посочва в позицията на БСП Кърджали, изпратена до медиите.
„Ние, социалистите в Кърджали заставаме зад думите и действията на президента Румен Радев, избран с гласовете на над 2 млн.граждани, внесения от БСП вот на недоверие към правителството и твърдо подкрепяме справедливите искания на всички протестиращи в България.
Време е заедно да кажем  „СТОП“  на страха, завладял милиони българи – страх за мнение и позиция, за работното място, за здравето, за дома, за децата, за родителите, за утрешния ден с искане на ОСТАВКА на това правителство.
Време е да кажем „СТОП“ на „мафиотизацията на управлението“. Да кажем  „СТОП“ на политическите репресии, на прокурорския рекет, на произвола“, с искане на ОСТАВКА  на  главния прокурор Иван Гешев.
Време е да кажем „СТОП“ на едноличния режим на управление и говорене, завладял и повечето  медии под надслов: „Сам говори, сам се слуша, сам се и хвали“. Време е да кажем стоп на празнодумието и „байганьовщината“ в политиката  с искане на ОСТАВКА  на министър – председателя Бойко Борисов.
Мандатът на коалиционното правителство на ГЕРБ върви към своя пореден провал и  край! То не  изпълни своите поети  ангажименти, особено в частта повишение на доходите, социална политика, справяне с корупцията, където всичко се решава на принципа  “наш човек“.
На местно ниво, независимо от гръмогласните обещания, акцентирани като приоритети в работата на народния представител, днес председател на парламента Цвета Караянчева, областния управител за отваряне на работни места чрез стимулиране на икономиката, обезлюдяването на  района продължава и то с високи темпове, продължава насаждането на страх и наложеното политическо кадруване, алтернативното честване на национални и религиозни празници, което никога досега не беше се случвало  в смесените райони. Пълния балон с обещания се пукна: изминаха повече от десет години , а все още Кърджали няма обходен път, индустриална зона, нова спортна зала, не е разширен прохода на „Маказа“. Обещания, обещания и абсолютно нищо направено до този момент. 
Изходът е един: ОСТАВКА!
В  ход е  новата ПРОМЯНА за България!“, се посочва в декларацията на социалистите в Кърджали.
24rodopi.comCOMMENTS

WORDPRESS: 0