Браво! Най-много голове на „Славия“ вкараха малките таланти от „Арда 999“

Браво! Най-много голове на „Славия“ вкараха малките таланти от „Арда 999“

Талантливите състезатели от детския футболен отбор „Арда 999“ тренираха заедно с играчите на „Славия“ де

Талантливите състезатели от детския футболен отбор „Арда 999“ тренираха заедно с играчите на „Славия“ ден преди срещата на „белите“ с „Арда 1924“ в мач от първенството в Първа лига.
Славистите бяха отседнали в хотел „Конак“ в Момчилград, като се подготвяха за мача на стадион „Хасан Семерджи“. Те допуснаха на терена заедно с тях да тренират и малките таланти от „Арда 999“. Адмирации!
Но най-добрият батко се оказа вратарят на „белите“ Георги Петков, който се включи в заниманията на „белите“ от Кърджали. За тях беше удоволствие да бият дузпи, а в рамките на вратата да е забележителен спортист, който е бил „страж“ на „Левски“ и националния тим. Георги Петков е бил 4 пъти носител на приза „Най-добър вратар на България“. През ноември 2018 г. той постави рекорд за най-възрастен вратар в историята на футбола за международно ниво, в мача срещу Кипър – 42 години, 253 дни, изпреварвайки легендарния страж на ФК „Ливърпул“ Илайжа Скот, който изиграва последната си среща за Националния отбор на Ирландия на възраст 42 години, 6 месеца и 15 дни.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0