Боян Кехайов: Забавиха, но не могат да спрат развитието на Неделино!

Боян Кехайов: Забавиха, но не могат да спрат развитието на Неделино!

Стартират дейностите по реализацията на спечеления европейски проект за ремонт на стария училищен двор в Неделино. „След множество жалби, некор

Стартират дейностите по реализацията на спечеления европейски проект за ремонт на стария училищен двор в Неделино.

„След множество жалби, некоректни сигнали и редица пречки от наши недобросъвестни съграждани – да провалят спечелен европейски проект, добрата новина се случи: Вече подписах анекса към основния договор за изпълнение на строително – монтажните работи и след 21.07.2021 година ще бъде направена първата копка“, обяви кметът на Неделино Боян Кехайов.

Инвестицията е на стойност около 650 000 лв и има за цел на мястото на стария училищен двор да бъдат изградени спортни площадки, зони за отдих. Ще бъде подменена настилката на училищния двор, за да могат учениците в дъждовно и зимно време безпрепятствено да влизат в класните си стаи.

„С реализирането на този проект изцяло ще постигнем целта си да преобразим визията на училището и ще осигурим комфорт и самочувствие на всички ученици, учители,  родители, и гости на училището! Забавиха ни, но не могат да спрат развитието на Община Неделино!“, подчерта Боян Кехайов.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0