Борисов след скандалните аудиозапис и снимки: Атакуват ме с компромати!… Изредените: Президентът, БСП, Цветанов, Славия Трифонов, Мая Манолова…

"То не бяха тоалетни, то не бяха спални, то не бяха манипулации. Нито евра, нито злато, само малкото момче ми липсваше в спалнята.


„То не бяха тоалетни, то не бяха спални, то не бяха манипулации. Нито евра, нито злато, само малкото момче ми липсваше в спалнята. Това ли е демокрцията? Наричат ни хунта, диктатори. Чия друга спалня бе интересната? Пускайте повече. Не знам що са ме снимали завит. Да ме бяха снимали гол, аз спя гол“, коментира премиерът Бойко Борисов след появата на скандални снимки в публичното пространство. 

На извънреден брифинг в централата на ГЕРБ Борисов обяви, че го атакуват с компромати, защото не могат да го бият на избори и защото България върви към отпадане на мониторинга и към финансова и парична независимост. Той спомена разпространения аудиозаписа с глас, приличащ силно на този на премиера Бойко Борисов, както и снимки, на които той спи, а на други кадри, заснети в спалнята му, се виждат пистолет, пачки евро и кюлчета злато.
Борисов каза, че една от снимките, на които той спи, е автентична, но другите били монтаж.
В отговор на въпроси на журналисти за атаките той обвини президента Румен Радев, БСП, напусналия ГЕРБ Цветан Цветанов, Мая Манолова, Слави Трифонов, ДСБ и подземните кълбета. Той обяви, че целта е да се убие флагманът Борисов и да се разпилее вотът.
Премиерът Борисов каза, че Румен Радев го следи с дрон, който му бил подарен от Китай, а охраните на двамата спели на едно и също място.
„Ние сме жертва, ние не сме инициаторите на това“ и „Целта е да ни смачкат психически, а след това ще ни посегнат и физически“, каза Борисов и обяви, че нито евра, нито злато е взел от Васил Божков. От думите му се разбра, че се притеснява, но няма да го принудят да живее в страх.
Борисов призна, че и някои от SMS-ите, които разпространи Васил Божков, са автентични.

Премиерът съобщи, че за него предстои важен месец юли, когато ще свърши много полезни неща за България. В аванс той съобщи, че „Дженерал Електрик“ и „Росатом“ ще участват в съвместен консорциум за строежа на АЕЦ „Белене“.
На репортерски въпрос, Борисов отговори, че не оказва натиск на регулаторните органи, за да бъдат наказани контректни бизнесмени.
Очаквайте подробностите

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0