Борисов: „Проветряване“ догодина! На изборите ГЕРБ с повече нови лица, 15 години нямаше значение кой е в листите

Борисов: „Проветряване“ догодина! На изборите ГЕРБ с повече нови лица, 15 години нямаше значение кой е в листите

На предстоящите догодина парламентарни избори ГЕРБ ще е с обновена листа, заяви лидерът на управляващата партия Бойко Борисов на сре

На предстоящите догодина парламентарни избори ГЕРБ ще е с обновена листа, заяви лидерът на управляващата партия Бойко Борисов на среща с млади икономисти от Центъра за дясна политика и журналисти в столицата.
”Проветряване, повече нови лица, нови хора, които да мислят с главите си. Дето се вика, 10-15 години нямаше голямо значение кой е в листите. Сега има вече много голямо значение, а и в тази нова политическа ситуация на популизъм буквално си трябват авторитети“, коментира премиерът.
За кандидатската листа на ГЕРБ в Кърджали е сигурно, че силният човек в партията Цвета Караянчева отново ще бъде водач. 5 са депутатските мандати в област Кърджали, като един отново ще бъде спечелен от ГЕРБ, сочат социологическите прогнози. Квота Хеър за един мандат в Кърджали на последните избори – през март 2017-та, бе 12 928 гласа, за ГЕРБ гласуваха 14 148 души.
Традиционно Караянчева води листата в Кърджали, като само веднъж – през 2009 година, начело бе Вежди Рашидов. Тогава скулпторът се пробва и като мажоритарен кандидат, но отстъпи пред Ахмед Доган.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0