Борисов отново обеща решения: До 2-3 дни ще успокоим хората!

Борисов отново обеща решения: До 2-3 дни ще успокоим хората!

"До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения", това заяви премиерът Бойко Борисов, докато шо

„До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения“, това заяви премиерът Бойко Борисов, докато шофираше премиерския джип.
Анонсираните новини от лидера на ГЕРБ бяха чути първи от строителния зам.-министър Николай Нанков, който беше в колата, и потребителите на страницата на Бойко Борисов във Фейсбук.
Припомняме, че преди дни от профила си лидерът на ГЕРБ и министър-председател също обеща важни решения.
„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят. Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влезнат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”, говори Борисов и продължава: „Зелената сделка чука на вратата, новите проекти, които трябва да се направят, за да може догодина да се ползват евросредствата. Предстоят тежки решения. Има да решаваме COVID-19, Зелената сделка… Имаме толкова неща, които трябва да се подготвят. В момента това е най-голямата финансова и икономическа криза в света. Но моите политически опоненти това им се вижда толкова лесно… Като е било лесно, да го бяха направили“.
Премиерът инспектира строителните дейности на магистрала „Европа“.
„Около максимум месец е необходим да се довършат строителните работи от нашите герои на социалистическия труд, нашите строители на съвременна България. Асфалтът е положен. Това е чисто новото трасе. Септември месец, ако е казал Господ, българите ще карат по АМ „Европа“. Движението тук беше един паваж, ако си спомняте, където хората толкова протестираха. Само за месеци това е новото трасе посока запад, по което се движат автомобилите. Усилията си заслужават. Няма да се прави никакъв компромис с качеството“, отбеляза премиерът, докато управляваше „Тойота“-та.
Той коментира още протестите и българското Черноморие.
„Толкова чисто море няма – отгоре до долу цялото море се пречиства със станции и всичко това е за младите хора, но не само и за тях – старите хора, тези на средна възраст“, каза още министър-председателят.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0