Борисов към всички: Аз ви предлагам мир – да сложим експертите, а до декември да успеем да излезем от пандемията!

Борисов към всички: Аз ви предлагам мир – да сложим експертите, а до декември да успеем да излезем от пандемията!

Експертно управление и възможно най-голямо представителство. Това предложи Бойко Борисов на другите партии, които влизат в 45-ото Народ

Експертно управление и възможно най-голямо представителство. Това предложи Бойко Борисов на другите партии, които влизат в 45-ото Народно събрание. Премиерът и лидер на ГЕРБ направи първото си изказване след изборите на живо във Фейсбук.

„И без Борисов ще съмне, но имате ли по-опитен от мен? Някой който да се е справил с три кризи – миграционна, финансова, пандемия. Вие не усетихте, че сме в пандемия“, заяви премиерът.

„Нямате експертиза да се справите“, обърна се той към опонентите си и допълни: „Направете нещо анти-Борисов – нямаш морала да казваш, че си по-достойния, а не си. Мили опоненти, израдвайте се, станахте депутатите, това беше зора от лятото, а обяснявахте, че хората не ни искат. Те има 5%, 9%, а ние имаме 25% – това е без значение, нека да видим кой работи за народа“.

„Аз ви предлагам мир – да сложим експертите, а до декември да успеем да излезем от пандемията. Това е моето предложение към всички – израдвайте се за няколко дни, но след това да се помисли кое е разумното. Да видим дали можем да се обединим в доброто на народа“, каза Борисов.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0