Бонбони и баклава пред Общината на Арифе

Бонбони и баклава пред Общината на Арифе

Община Кърджали ще почерпи деца и възрастни с бонбони и баклава в деня Арифе. Лакомствата ще се раздават на 12 май от 10.30 до 12 часа

Община Кърджали ще почерпи деца и възрастни с бонбони и баклава в деня Арифе. Лакомствата ще се раздават на 12 май от 10.30 до 12 часа пред празничната украса на зелените площи пред сградата на общината. Ученици от Обединен детски комплекс ще помогнат при раздаването на бонбоните.

Пред специалния празничен кът  с  две големи кошници – едната с шарени яйца, другата – с шарени бонбони, на Великден децата от ОДК раздадоха 300 шарени яйца.

По повод  Великден и Рамазан Байрам община Кърджали осигури и безплатен интернет пред сградата на администрацията и Градската градина, за да може всеки да се докосне до роднините си в чужбина, макар и виртуално.

Ръководството на Община Кърджали честити на всички мюсюлмани от общината свещения Рамазан Байрам като им пожелава здраве, благополучие и радост! Нека на този празник отворим сърцата си за добро, почтеност и взаимно уважение!

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0