Бомбите на Слави!

Бомбите на Слави!

„Бомба работа“ казваме за добре свършената работа. „Секс бомба“ е още по-кефлийски израз, мъжете знаят защо. Много са жаргонните комбинации на „бомба“

„Бомба работа“ казваме за добре свършената работа. „Секс бомба“ е още по-кефлийски израз, мъжете знаят защо. Много са жаргонните комбинации на „бомба“, с които се служи за бърза и ефектна оценка за нещо хубаво, градивно, разтапящо сърцето, каращо мозъка да тържествува.

Адвокат Петър Илиев също е бомба. Доказа го с появата си по телевизора тази сутрин. Но той е бомба с разрушителна сила. За „Има такъв народ“ (ИТН)!

 

Пищната Дениз Хайрула (на по-голямата снимка) беше бомба в телевизионното студио на Слави Трифонов.

Петър Илиев на (малката снимка) е бомба за партията на Слави, ама от другите бомби. Така ще гръмне, че чак на следващите избори Трифонов ще може да си направи реално оценка за нанесените щети и на партията ИТН, и на явлението „ИТН“.

 

Сценарият с ината „на всяка цена – Петър Илиев“ изглежда толкова нелеп, че е логично да си зададем въпроса: А това не е ли театър, за да се направи важната крачка към нови парламентарни избори наесен, като се демонстрира загриженост за България и без да се губи обществено доверие?

И Слави Трифонов, макар и новобранец в политиката, да пробва опит за висш пилотаж!?

Може, но и тогава ще гръмне бомбата. С тази разлика, че ще е като в „Ислямска държава“. В ръцете на Слави Трифонов. Самоубийствен акт.

24rodopi.com 

COMMENTS

WORDPRESS: 0