Болести морят хлапак, опитал да изнасили старица

Болести морят хлапак, опитал да изнасили старица

За пореден път се отложи делото срещу хлапето, което опита да изнасили старица в Кърджали. Отново заболяване е било причина магистратите в областния г

За пореден път се отложи делото срещу хлапето, което опита да изнасили старица в Кърджали. Отново заболяване е било причина магистратите в областния град да посочат друга дата, на която да се проведе заседанието. То бе планирано за 30 август. Следващият опит пък ще бъде в началото на октомври, научи „Родопи voice“.

Това е трето отлагане на делото. При първото, 15-годишният не се яви, а адвокатът му представи медицинска бележка, че тийнейджърът се нуждаел от едноседмично лечение. В нея било посочено, че той бил контактен на заразен, както и че получил остър трахеит. Това представлява възпаление на трахеята от инфекциозен причинител. В повечето случаи се касае за бактериална инфекция. Остър трахеит обаче е изключително рядко заболяване като се среща при 1 на 1 000 000 случая. В повечето пъти засяга малки деца, при които се проявява като затруднение при дишане.

Припомняме, че 15-годишният трябва да застане пред съда заради опита си да изнасили  възрастна жена в Кърджали. Атаката е била извършена във входа на жилищния блок на 82-годишната дама. Крясъците на пенсионерката накарали съседи да наизлязат и 15-годишният не успял довърши пъкления план.

Тийнейджърът е извършил блудствени действия със старицата, като употребил сила.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0