Бойко Рашков: В Кърджали се купуват много гласове!

Бойко Рашков: В Кърджали се купуват много гласове!

На изборите на 4 април и на много преди тях е имало купуване на гласове, но за това уродливо явление МВР няма вина. Това заяви вицепрем


На изборите на 4 април и на много преди тях е имало купуване на гласове, но за това уродливо явление МВР няма вина. Това заяви вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков на брифинг за отчитане на първия месец от работата на служебното правителство.

Рашков се позова на доклад на Антикорупционния фонд и посочи, че най-много гласове се купуват в Бургас, Кърджали, Благоевград, Стара Загора и София-област.

Най-голямото купуване на гласове в историята на демократичните избори в област Кърджали бе разкрито от екип на 24rodopi.com през март 2017 година. Благодарение на разследването и на кадрите на 24rodopi.com много държавни служители и полицаи бяха наградени, а фондацията на Шабанали Ахмед беше закрита със съдебно решение.

На снимките: Кадрите и разследването на 24rodopi.com за купуване на гласове през март 2017 година донесоха награди за едни и сълзи за други

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0