Бойко Борисов с обещание на бъде в Кърджали на 12 септември, но…

Бойко Борисов с обещание на бъде в Кърджали на 12 септември, но…

Премиерът Бойко Борисов е обещал да бъде в Кърджали на 12 септември, но само той знае дали в съботния ден ще пътува за града край Ар

Премиерът Бойко Борисов е обещал да бъде в Кърджали на 12 септември, но само той знае дали в съботния ден ще пътува за града край Арда. На 17 август Борисов обяви, че ще посети Кърджали и дори каза на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева да покани и другите „за откриването на нов манастир“.
На 12 септември 2020г. (събота) от 11.00 часа Негово Високопреосвещенство Пловдивски митрополит Николай ще извърши водосвет и освещаване на новоизградените постройки на средновековен манастир „Свети Йоан Предтеча”.
„За жителите и гостите на града митрополит Николай ще донесе дългоочаквана светиня – частица от кръста, на който доброволно се издигна Иисус Христос и понесе страдания заради нашето спасение, кръста, оръдие на Христовата победа над греха и смъртта“, оповести свещеноиконом Николай Величков от манастирския комплекс.
Митрополит Николай ще благослови и началото на учебната година по православно християнско вероучение на децата от неделното училище.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0