Бойко Борисов към кмет на ДПС: Карадайъ се бори за вас!

Бойко Борисов към кмет на ДПС: Карадайъ се бори за вас!

„Трябва да се каже истината - Карадайъ се бори за вас. Може да сме политически опоненти, да се караме, но като дойде време да

„Трябва да се каже истината – Карадайъ се бори за вас. Може да сме политически опоненти, да се караме, но като дойде време да видим какво да правим за селата и градовете, идва, сядаме, пишем и в общи линии нищо не му отказвам“, каза премиерът Бойко Борисов в разговор с кмета на община Руен Исмаил Осман днес. Близо 20-минутният разговор в кметския кабинет бе излъчен онлайн от Борисов на стената му във фейсбук.
„Идва и казва „На Руен площада трябва да се направи“. Така се дават пари и за детски градини, детски площадки… Няма нито един кмет на ДПС, който да не ме е посрещнал и да не ми е казал „Мерси“… Само един месец от 4-те години се занимавам с избори, останалото време всички сте ми любими…До бой бяхме стигнали с ДПС на местните избори“, допълва Бойко Борисов.
Относно отпусканите средства за общините и водените разговори с председателя на ДПС Мустафа Карадайъ, премиерът и лидер на ГЕРБ подчертава: „Карадайъ се бори за вас, караме се като счетоводители“.
На снимката: Премиерът Борисов и кметът на Руен Исмаил Осман
За какво ще бъдат изразходвани отпуснатите от правителството милиони за общините в област Кърджали – четете по-късно само в 24rodopi.com

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0