Бойко Борисов: В отлична форма съм!

Бойко Борисов: В отлична форма съм!

Който гроб копае, сам пада в него, в отлична форма съм и не ми трябва подкрепа. Това обяви премиерът Бойко Борисов в Стара Загора, к

Който гроб копае, сам пада в него, в отлична форма съм и не ми трябва подкрепа.
Това обяви премиерът Бойко Борисов в Стара Загора, където събра актива на партия ГЕРБ.

„Те са много ясно защо го правят, но българският народ със своята мъдрост е оцелял толкова години, а и всяко нещо има народни поговорки. Това е пренасяно години наред. Не сте ли чули приказката: „Волът рие, на гърба му пада“, „Който гроб копае, сам пада в него“, „Кой нож вади, от нож умира“. Колко много мъдрости има. Кое куче ме е залаяло, все е побесняло. Всичко е Божа работа. Който посегне, още на следващия ден думите му стават валидни за него“, каза Борисов.

,,Не ми мина през акъла, че имам нужда от подкрепа. Да имаш нужда от приятели и съратници – да, но аз съм в отлична форма, за да ми е нужна подкрепа. С радост чувам, че и Добрев, като станел председател на БСП, щял да стане премиер. Прекрасно! Това е да искаш да си лидер и да носиш отговорност, а не да се криеш зад Орешарски и да казваш после, че това, което са правили, не е правено от БСП. Ние и хубаво, и лошо, защото не сме идеални, си го понасяме – ремонтираме и продължаваме напред и си носим отговорност. Като сгрешим, се уронва нашият авторитет и като сме добри, се вдига. Това е животът. Благодаря на всички, че са дошли да чуят какво правим и като си отидат, да могат да го разкажат на съседите и приятелите си. Това няма да спре“, каза премиерът и лидер на ГЕРБ.
„Мили мои, много си ви обичам, но пред мене не стои въпросът да мисля, че съм назаменим лидер и, че без мене може или не може. И без Цветанов може да се напълни залата“, посочи Борисов.
„Българският народ със своята мъдрост е пребъдел толкова години и за всяко нещо има поговорки…“Волът рие, на гърба му пада“, „Който копае гроб, сам пада в него“, „Кой вади нож, от нож умира“. Колко много мъдрости има! Кое куче ме е залаяло, все е побесняло. Всичко е Божа работа. Който посегне, още на следващия ден думите му стават валидни за него“, каза още премиерът.
Борисов изброи важните стъпки, които предстоят на България и които според него са причина за кампанията против правителството: влизането в подготвителния механизъм за еврозоната и в банковия съюз и стремежа на България да стане част от „първата скорост“ на ЕС, договарянето на следващия многогодишен бюджет на ЕС и на фонда за възстановяване към него.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0