Бойко Борисов: Време за техните усмивки и моите решения!

Бойко Борисов: Време за техните усмивки и моите решения!

Премиерът е наредил полицията да не атакува палатковите лагери в нощта срещу понеделник, а само да охранява „Домът е там, къд

Премиерът е наредил полицията да не атакува палатковите лагери в нощта срещу понеделник, а само да охранява

„Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!“.
Това написа премиерът Бойко Борисов на стената си във Фейсбук, публикувайки и своя снимка с двамата си внуци.
Припомняме, че в сряда Борисов говори пред близо 4 000 активисти на ГЕРБ, като акцент в словото му беше готовността да поаде оставка, а следващият кабинет на ГЕРБ да бъде с друг министър-председател. Ден по-късно Валери Симеонов от НФСБ обяви, че оставка на Борисов няма да има и правителството продължава да работи до пролетта на 2021-ва. След часове пък полицаи щурмуваха палатковите лагери в столицата и страната. Този развой на събитията изкара на улицата още повече протестиращи и те отново превзеха столицата.
В момента Орлов мост отново е блокиран, а днес е 32-рият ден на протестите.
Междувременно стана ясно, че премиерът е наредил полицията да не атакува палатковите лагери в нощта срещу понеделник, а само да охранява. Да няма атаки нито по светло, нито по тъмно, гласяла заповедта на Бойко Борисов, съобщи медия, която е свързана с лидера на ГЕРБ.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0