Благородно сърце: Младеж от Кърджали осинови улично кученце, грижи се за него на морския бряг

Благородно сърце: Младеж от Кърджали осинови улично кученце, грижи се за него на морския бряг

Младеж от Кърджали осинови улично кученце и го направи … морски жител. 28-годишният кърджалиец Александър прояви милосърдие и

Младеж от Кърджали осинови улично кученце и го направи … морски жител.
28-годишният кърджалиец Александър прояви милосърдие и състрадание към изоставено на улицата паленце. Младежът поиска да остане анонимен за читателите на 24rodopi.com защото е убеден, че добротата и щастието обичат тишината. По думите му е достатъчно човек да направи добро, а не да го развява като знаме. И е убеден, че за популацията на уличните кучета са виновни единствено хората. По думите му, ако всеки от нас спазва правилата на живот, няма да има улични кучета, нападнати деца и възрастни, няма да има и кучешка тения. Разказва, че е намерил съвсем случайно малко кученце на улица в Кърджали и веднага е взел решение да се грижи за него, независимо колко и какво ще му струва. Домашният му любимец веднага е бил ваксиниран и чипиран, според изискванията на закона.
В момента и дамата младежи вече живеят в един от най-прекрасните градове на България – Созопол. Сутрин и вечер тичат по плажовете заедно и разчитат един на друг като истински приятели.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0