Благодарности за екипа на COVID-отделението в Кърджали!

Благодарности за екипа на COVID-отделението в Кърджали!

Благодарствено писмо изпрати до редакцията на 24rodopi.com нашият читател от село Джелепско, Кемал Хаджимехмед. „Скъпа редакция,

Благодарствено писмо изпрати до редакцията на 24rodopi.com нашият читател от село Джелепско, Кемал Хаджимехмед.

„Скъпа редакция, чрез Вас искам да изкажа огромните си благодарности към всеотдайния екип на Инфекциозно Ковид-19 отделение в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски. През месец март 82-годишна ми майка Хасибе се разболя от COVID-19 и аз трябваше да се грижа за нея, докато двете ми сестри пристигнат от Турция. Тук искам да изкажа сърдечни багодарности към екипа на д-р Мачан от болницата в Момчилград.

За жалост, в началото на месец април аз също се разболях след 14-дневна карантина.

На 9 април се наложи да бъда хоспитализиран в Областната болница в критично състояние. На роднините ми било казано, че нямам шанс за оцеляване.

Бил съм с увредено общо състояние, отпуснат, интоксикиран, със засягане над 75 процента от белодробният паренхим, с двустранна Ковид – пневмония.

Лечението ми продължи 10 дни, като първите три дни изобщо не съм се повлиял въпреки скъпите лекарства. Лекуващите ми лекари са направили евъзможното. Решили да използват и последният шанс с лекарство, използвано в краен случай. Близките ми го осигурили, но най-вече благодарение на денонощното наблюдение и лечение, на третия ден станало чудо, организмът ми започнал да се възстановява.

Единствено благодарение на лекарите и на Всевишния аз се върнах към живота. 

Искам да поднеса цялото си уважение и да се поклоня пред самоотвережения труд на  д-р Маринова – завеждащ Инфекциозно отделение, на д-р Бурдева – лекуващ лекар, на всички медицински сестри и санитарки. Благодаря Ви за вниманието, грижите и безсънните Ви нощи! 

Пожелавам Ви крепко здраве, щастие и много, много, много спасени животи занапред!

Трудът Ви не може да се заплати с пари!

Господ да Ви благослови!“

24rodopi.com

 

  

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0