„Благодарим, че бдите за живота на всеки един от нас!“

„Благодарим, че бдите за живота на всеки един от нас!“

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес до комисар Калин Грудев, началн

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес до комисар Калин Грудев, началник на РС „Пожарна безопасност и защита на населението“  в град Ардино, и всички пожарникари по случай професионалния им празник – 14 септември.

„За нас е чест да Ви поздравим. Да бъдеш пожарникар не е само професия, но и призвание, което всеки от Вас носи в сърцето си. Това е дълбоката мотивация да бъдеш в услуга на обществото, да гледаш опасността в очите и самоотвержено да изпълняваш служебните си ангажименти, за което е необходимо дух и сърце. Дерзайте и вярвайте, защото благодарността от тези, на които сте оказали помощ е безкрайна. Благодарим Ви, че Ви има и че бдите за живота и сигурността на всеки един от нас! Честит празник!“,се казва в поздравителния адрес.

С Решение на Министерския съвет през 1995 година датата 14 септември е обявена за Професионален празник на служителите на Национална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

COMMENTS

WORDPRESS: 0