„Битото бебе“ e при майка си в… друг град

„Битото бебе“ e при майка си в… друг град

 „Ти ще ме разиграваш? Питам те, питам те, ще те смачкам да знаеш! Заспивай…“.След тези думи майка нанася множес

 „Ти ще ме разиграваш? Питам те, питам те, ще те смачкам да знаеш! Заспивай…“.

След тези думи майка нанася множество шамари на плачещото си дете.

Този клип се завъртя в социалните мрежи след като срещу жена в Мадан започна проверка за извършено насилие над детото й. На него се вижда как жената се опитва да приспи рожбата си, но нанасяйки й шамари.

Видеото най-вероятно е заснето със скрита камера в дома на родопчанката. Записът пък е подложен на видеотехническа експертиза, съобщиха за 24smolian от Окръжната прокуратура в Смолян.

„Майка е нанесла побой над 11-месечното си дете“. Този сигнал бе подаден в РУ-Мадан от 49-годишна жена от града през януари. Тя посочила, че деянието е било извършено от снаха й-25-годишна жена от Якоруда. Инцидентът е станал в апартамента, в който живеят майката и детето.

Незабавно след получаването на сигнала служители на РУ-Мадан извършват проверка по случая. Уведомена е Агенция за закрила на детето, момченцето е изведено от дома и е предадено на бащата.

Според получената информация майката била ударила детето с шамари и го блъснала на леглото, защото не искало да спи. По досъдебното производство веднага са започнали процесуално-следствени действия, като е установено, че детето има леко зачервяване в областта на челото и наличие на одраскване.  Липсват други травматични увреждания по главата и тялото. Бебето се намира в добро общо състояние след извършен медицински преглед и издаден амбулаторен лист за обективното му състояние, съобщиха от прокуратурата.

Разпитани са свидетели по случая. Назначени са експертизи. След проверка от страна на социални служители, детето е върнато на майката, която пък към настоящия момент живее с момченцето при родителите си в Гоце Делчев, посочиха от прокуратурата.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0