Бисмарк Чарлс отне кърджалийската мечта, а оставаха само 5 минути! „Арда 1924“ – ЦСКА 0:1 (видео)

Бисмарк Чарлс отне кърджалийската мечта, а оставаха само 5 минути! „Арда 1924“ – ЦСКА 0:1 (видео)

Бисмарк Чарлс вкара гол във вратата на „Арда 1924“ в 85-ата минута на финала за Купата на България и открадна кърджалийскит


Бисмарк Чарлс вкара гол във вратата на „Арда 1924“ в 85-ата минута на финала за Купата на България и открадна кърджалийските мечти за футболен подвиг.

Централният нападател на ЦСКА изникна като овца сред вълчета и това сякаш стъписа „сините“ бранители, които позволиха на влезлия като резерва Бисмарк Чарлс да овладее с гърди подадената от центъра топка и да простреля Иван Караджов.

„Арда 1924“ – ЦСКА 0:1 и носител на националната купа е ЦСКА.

Адмирации и за момчетата на Николай Киров. Бяха много добри, но късметът не беше на тяхна страна. Заслужавахме да стигнем поне до дузпите!

Момчетата изиграха един добър двубой, похвали възпитаниците си след последния съдийски сигнал наставникът на „Арда 1924“ Николай Киров.

“Така е на финал, няма как да има равенство, винаги единият губи. Финалът се решава от грешки, сгрешихме в края, те се възползваха. Не мисля, че имаше някаква разлика в представянето на отбора. Съжалявам за състезателите, защото хвърлихме всичко, но животът продължава, няма да сме с наведени глави. Втората част мисля, че стояхме по-добре на терена, едно хубаво преживяване на момчетата. Тъжен край за жалост, но нямаме от какво да се срамуваме, изиграхме един добър двубой, сега ще се наложи да избегнем още един”, заяви Николай Киров.

За „Сините от Кърджали“ остава още един важен мач до края на първенството в Efbet лига, даващ шанс за евро квота. „Арда 1924“ ще играе бараж с „Черно море“, като победителят ще се класира за участие в квалификациите на Лигата на конференциите. 

24rodopi.com

А в Кърджали 19 май 2021-ва беше футбол и само футбол:


COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0