Бизнесмен дари 10 500 лева на всички абитуриенти в Неделино!

Бизнесмен дари 10 500 лева на всички абитуриенти в Неделино!

Бизнесмен дари финансови средства на всички абитуриенти в Неделино. Зрелостниците на СУ“Св.св. Кирил и Методий“ в родопския

Бизнесмен дари финансови средства на всички абитуриенти в Неделино. Зрелостниците на СУ“Св.св. Кирил и Методий“ в родопския град получиха сума в общ размер на 10 500 лева. Дарението е от Веселин Георгиев.

Общо седем пълни отличници получиха еднократна финансова помощ от по 500 лева. Петима абитуриенти в неравностойно социално положение получиха по 500 лева, а останалите 15 зрелостници през тази година в гимназията получиха по 300 лева.

Даренията им бяха предоставени от кмета на общината Боян Кехайов.


„Изразявам свота благодарност и възхищение към благородния жест от страна на бизнесмена, който с постъпката си успя да зарадва всички абитуриенти на територията на общината в най-вълнуващия момент за тях“, посочи Боян Кехайов.

Това не е първият подобен жест от страна на Веселин Георгиев. В началото на годината той осигури стипендия в рамките на 12 месеца за двама ученици в Неделино. Тяхната майка получаваше по 500 лева на месец за подпомагане нуждите на децата.

През 2019-та и 2020 година бизнесменът дари хранителни продукти за 1885 пенсионери, както и сумата от 10 000 лева на две детски градини в Неделино.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0