Библиотеката избра най – добрите буктрейлъри

Библиотеката избра най – добрите буктрейлъри

В Деня на професионалния празник на библиотекаря в Регионалната библиотека се състоя церемония по награждаване на участниците в конкурс

В Деня на професионалния празник на библиотекаря в Регионалната библиотека се състоя церемония по награждаване на участниците в конкурс за буктрейлър „Сподели любимата си книга”. Награди и грамоти на победителите връчи директора Елисавета Кехайова, която благодари на учениците за участието и им пожела да продължават да развиват своите таланти, да бъдат креативни и да не спират да екпериментират.

Тази инициатива се провежда за първи път в Кърджали, а в нея взеха участие

ученици от СУ ”Й. Йовков”, СУ ”Отец Паисий”, ПГ по икономика, ПГ по туризъм,

както и от Бургас, Исперих и Димитровград.

Първа награда бе за Велислав Бонев  от СУ ”Й. Йовков” , втора за неговата съученичка Берин Бейсим Али. Поощрителни награди получават Анджелина Росенова Димитрова и Есин Ерджан Махмуд, и двете от СУ ”Й.Йовков”.

В по-голямата възрастова група първото място бе за Аделина Димитрова Атанасова – НЕГ „Гьоте”, Бургас, втора награда бе присъдена за Атанас Пламенов Янков, СУ ”Отец Паисий”, гр.Кърджали, а трето място бе за София-Никол Николаева Стойчева – ПМГ ”Ив.Вазов”, Димитровград. Поощрителни награди получават Бейшан Бейтула Яфес, ПГ”В.Левски”, Исперих, и Мария Венкова Сиракова , СУ ”Й.Йовков”, Кърджали.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0