Белия умува дали да пусне Спас Делев в Турция, ръководството пак ще плаща глоба за псувни на фенове

Белия умува дали да пусне Спас Делев в Турция, ръководството пак ще плаща глоба за псувни на фенове

Звездата на „Арда 1924“ Спас Делев е следен изкъсо от няколко клуба. Бързоногият играч е влязал в полезрението на турски кл


Звездата на „Арда 1924“ Спас Делев е следен изкъсо от няколко клуба. Бързоногият играч е влязал в полезрението на турски клубове, а оферта е пристигнала и от Кувейт, пише „Тема спорт“.

Към момента преговори не са започнали. Ръководството на клуба ще трябва да преценява дали би искало да се раздели с един от основните играчи. Решителна дума затова ще има и треньорът Николай Киров-Белия.

Спас Делев вече има 3 периода в чужбина. През есента на 2012-а той игра в турския „Мерсин“, а в сезон 2013/14 носи екипа на „Лас Палмас“. „Страшилището за противниковата обрана“ премина в тези два клуба от ЦСКА. Фланговият нападател обаче не успя да се наложи в Испания и се завърна у нас, като облече фланелката на „Локомотив“ (Пловдив), припомня спортното издание.

През сезон 2016/17 и 2017/18 игра за полския „Погон“ Шчечин. Последва трансфер в „Арда 1924“, където Спас Делев има клюова роля в няколкото исторически момента за кърджалийския футбол.

Междувременно от Българския футболен съюз съобщиха, че Дисциплинарната комисия пак наказва „Арда 1924“ с глоба в размер на 1000 лева за обидни и нецензурни скандирания. Този път те били отправени от феновете по време на финала за Купата на България, игран на националния стадион „Васил Левски“. Припомняме, че „Сините от Кърджали“ отстъпиха с 0:1 на ЦСКА.

На снимката“ „Сини“ сълзи след загубата от ЦСКА на финала за Купата на България

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0