Белия: Имаме играчи, печелили трофея, опитът е полезен

Белия: Имаме играчи, печелили трофея, опитът е полезен

„Имаме доста състезатели в състава, които са печелили трофея, мисля си, че този опит е полезен. Важното е финалът да бъде печелив

„Имаме доста състезатели в състава, които са печелили трофея, мисля си, че този опит е полезен. Важното е финалът да бъде печеливш за Арда, а в личен план няма значение. Има няколко трофея в музея на Арда, надявам се те да се умножат. На 100% сме здрави, въпросът е на терена как ще се чувстват футболистите, затова още не сме решили в какъв вид ще бъдем утре“, обяви треньорът на кърджалийския тим Николай Киров на пресконференция преди финала за Купата на България в сряда срещу ЦСКА-София.

„Надявам се, че сме готови за мача. „Арда“ е от младите клубове във висшия ни ешелон и е хубаво, че толкова скоро, откакто се състезава в елитната ни група, успя да стигне финал. Нормално е настроението да е приповдигнато, виждам го при състезателите. Трябва да съумеем да концентрираме играчите, финалите се печелят от по-концентрираните. Бил съм и от двете страни на тези финали, затова казвам, че в тези двубои няма фаворити“, посочи още Киров.

Белия допълни, че играчите му са тренирали всяка възможност, която един финал предоставя.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0