Без звездите си, но с развихрил се младоженец „Черно море“ глътна „Арда“ – 2:0

Без звездите си, но с развихрил се младоженец „Черно море“ глътна „Арда“ – 2:0

Без двама от най-добрите си играчи, но с развихрил се младоженец „Черно море“ победи „Арда 1924“ с 2:0 в мач

Без двама от най-добрите си играчи, но с развихрил се младоженец „Черно море“ победи „Арда 1924“ с 2:0 в мач от седмия кръг на първенството в Първа лига. Завърналият се от сватбена отпуска Матиас Курьор отбеляза и двeте попадения – в 30-ата и 48-мата минути.
„Моряците“, които са сред опашкарите във временното класиране не позволиха на „Сините от Кърджали“ да покажат на какво са способни във футбола – това е най-краткия и най-точен коментар за срещата.
„Арда 1924“ започна добре мача, но отборът сякаш се пречупи в 30-ата минута, когато вратарят Васил Симеонов допусна грешка като за играч от Окръжна група, разминавайки се с топката, и тя попадна в Курьор, който не пропусна да я прати в опразнената врата. 32-годишният голмайстор от Мартиника, който седмица след сватбата си беше зареден да вкарва още и още, се разписа и в 48-мата минута за крайното 2:0.
Домакините не можеха да разчитат в този мач на звездата си Исмаил Иса, който е наказан, но пък се оказа, че в разширения състав има много сърцати играчи.
Веднъж топката срещна и гредата на вратата на „Арда 1924“.
Очаквайте подробностите
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: