Без дебати и без състезание за лидерския пост, младите депесари имат нов шеф – Сезгин Мехмед

Без дебати и без състезание за лидерския пост, младите депесари имат нов шеф – Сезгин Мехмед

Без дебати и без състезание за лидерския пост, и както 24rodopi.com пише в последната година, делегатите на 8-мата национална конференц


Без дебати и без състезание за лидерския пост, и както 24rodopi.com пише в последната година, делегатите на 8-мата национална конференция на Младежко ДПС подкрепиха Сезгин Мехмед за председател на организацията. Той беше заместник на досегашния председател Илхан Кючюк. Друга номинация нямаше, както и опция за гласуване „Въздържал се“.

В отчета бе посочено, че имало преброяване на членовете на младежката формация, но точната бройка не бе обявена.  В най-добрите се времена МДПС наброяваше над 22 000 души, днес активът на структурата е свит до 7 000 души.

Новоизбраният по време на онлайн конференцията председател е роден в София през 1987 година, завършил е „Публични политики“, основно трудовият му стаж е в централата на ДПС.

Над 110 депесари, на възраст до 35 години, влизат в новия Национален съвет. Предстои да се попълни съставът на новия Централен оперативен съвет.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0