Безправен човек с три букви…

Безправен човек с три букви…

Няма по-страшно от ампутирания дух. За него няма протези. Това сте го чували, предполага се. Но сте отминали, като всичко останало. Почти две го

Няма по-страшно от ампутирания дух. За него няма протези.

Това сте го чували, предполага се. Но сте отминали, като всичко останало.

Почти две години се говори за вирус и ваксини. Предимно за второто. Вече се рекламират по радиостанциите. Няма измъкване дори когато шофирате в трафика. Ваксините са дори на билбордовете. Всяко правителство се превърна в рекламен агент на огромни корпорации за производството им.

Не си ли ваксиниран-нямаш място в техния свят.

И това, ако не ви ядосва?!

35 милиарда долара е прогнозираната печалба до края на годината само за един от фармацевтичните гиганти. Дето в момента му отварят портите за трета игла „сигурност“.

Единственото сигурно е, че утре е вторник, а вдругиден-сряда.

15 септември наближава, а един разбирач се мота из телевизиите и говори как учебната година щяла да стартира по различен начин в различните региони, спрямо някакви цветове на зоните на зараза.

Зараза, която се диагностицира с тест, който бе обявен за неособено ефективен. Дори от създателя му. 

Отново ще посегнат на децата. И никой дори не коментира огромния доклад от десетки страници на Института по образование, който показа отчайващи неща във връзка с психиката на учениците заради онлайн тъпотиите.

Още ли не сте ядосани?

Опитват се да ви внушат, че нямате право на избор. Че здрави хора са заплаха за ваксинирани. Че децата ви не трябва да посещават училище.

Че ракът е по-малко страховит от ковида?!

Безправните хора ги наричат роби. Има го в кръстословиците.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0