Безплатен семинар за енергиен мениджмънт и енергийна ефективност

Безплатен семинар за енергиен мениджмънт и енергийна ефективност

Обучителен семинар за енергиен мениджмънт и енергийна ефективност ще се проведе в Кърджали. Форумът е планиран за дните 7-9 юни в хотел

Обучителен семинар за енергиен мениджмънт и енергийна ефективност ще се проведе в Кърджали. Форумът е планиран за дните 7-9 юни в хотел „Арпезос“.

Целта на семинара е да се осигури обучение и повишаване на квалификацията на лицата, отговорни за управлението на енергийната ефективност в предприятия и промишлени системи, чрез обучение на енергийни мениджъри по управление на енергийната ефективност и БДС EN ISO 50001 в промишлени предприятия, вкл. МСП и Общини. На участвалите ще се издаде сертификат.

Семинарът е част от изпълнението на  проект „Организиране и провеждане на обучения на енергийни мениджъри по управление на енергийната ефективност и БДС EN ISO 50001 в промишлени предприятия, вкл. МСП“, по проект „Повишаване на капацитета на АУЕР за планиране на политики и мерки за енергийна ефективност. Повишаване на информираността на българските предприятия за потенциала за енергийни спестявания“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие“.

Възложител по проекта е Агенция за устойчиво енергийно развитие /АУЕР/.

За всички участници, провеждането и присъствието на обучителните семинари е безплатно.

Още за проекта и регистрация за обучителните семинари можете да направите, като отидете на сайта на проекта www.eetraining.eu.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0