Байрам, който „яде пердах“ от Раиф и Никола, но дочака звездния си час!

Байрам, който „яде пердах“ от Раиф и Никола, но дочака звездния си час!

Кой е този бъдещ депутат, който тази сутрин описахте по следния начин: „Присъствието на един в листата пък иде да даде урок на в

Кой е този бъдещ депутат, който тази сутрин описахте по следния начин:

„Присъствието на един в листата пък иде да даде урок на всички, които си мислят, че ако на местна почва „не струваш“, просто не трябва да ламтиш за високи постове. Така мислят, и така си го бяха отписали, но в ДПС не е така – винаги може „горе“ да те оценят“.

И още:

„Дългогодишен, още от студентската скамейка, партиен активист“.

Това живо интересува читателите, които вдигнаха рейтинга на политическите дописки в 24rodopi.com – абсолютния лидер на новините в Родопите, след консултациите за кърджалийската листа в „Сарая“. Между „bu da kim(кой пък е този) и „olamaz (не може да бъде), предпочетохме по-подредения въпрос на учител, бивш активист на ДПС. Кой е този кандидат? Байрам Байрам ли е, пита дългогодишният педагог?

Да, той е. Дългогодишният областен лидер на Младежко ДПС, който скоро ще премине в отбора на „батковците“.

Същият, който друг, видимо човек от партийната кухня, описва по следния начин:

Байрам Байрам, който яде пердах от Раиф Мустафа и Никола Чанев ли?

Вероятно визира сагата с избора на председател на Общинския съвет в Кърджали в предишния мандат на разпоредителния орган. Тогава Централата на ДПС предложи кърджалийските депесари да изберат за шеф на сесията Байрам Байрам, но при 4 гласувания той се провали, а накрая необходимия брой гласове събра Раиф Мустафа.

Колкото до „боя“ от областния управител, със сигурност това е скандалът от февруари 2018-та, когато Никола Чанев обяви, че общинският съветник Байрам се сдобил с общинска земя – 18 декара в района на Зимзелен, без да е бил проведен търг за имота.

Това е положението, Байрам Байрам „яде пердах“ и от чужди, и от свои, но във вечерните часове на 4 април може и да каже: дочаках звездния си час!

24rodopi.com

На снимката: Байрам Ю. Байрам – преди много години като посетител в парламента. След 4 април може тук да е работното му място

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0