„Аquafantasy“ – истинско лечение от стреса на пандемията!

„Аquafantasy“ – истинско лечение от стреса на пандемията!

Пандемия, карантина, локдауни, затегнати мерки-след целия този стрес всеки търси кътче, където да разпусне. Едно такова място, само на

Пандемия, карантина, локдауни, затегнати мерки-след целия този стрес всеки търси кътче, където да разпусне. Едно такова място, само на три километра от Кърджали, е „Аquafantasy“. За водния атракцион на комплекса е още твърде рано, но градината на ресторанта, както и хотелът, са отворени и ще се погрижат за пълноценния отдих на всеки посетител.

Прекрасен изглед от терасата на заведението-красоти, изрисувани от настъпващата пролет, наслада за очите с питие в ръка или прекрасен обяд с приятели. 150 места, спазване на всички епидемиологични изисквания на санитарните власти, предлагат от хотела.

Добрата храна е гарантирана от шеф-готвача на заведението, който пък е пристигнал  специално от Македония с мисията-да приласкае вкусовете на всеки клиент. Македонска плескавица, македонско макало и още куп вкусотии ще ви спестят разхождане до Македония. Българска и балканска кухня, италианска паста и пица, гарнирани с изискано вино, са гъдел за всеки епикуреец и ценител на качествената кухня. Меню, готово да задоволи и най-претенциозните желания. Обслужването е на ниво – стилно поднесено и с вкус от мил и отзивчив персонал. И не на последно място – за всички гости на Кърджали – мястото разполага и с хотелска част.

Пролет е, всеки, който иска да се наслади на един невероятен развлекателен комплекс, може да го направи тук – в „Аquafantasy“.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0