Ахмед Доган няма да се яви в парламента – резиденция „Росенец“ не е негова! Градинарят Мехмед знаел много

Ахмед Доган няма да се яви в парламента – резиденция „Росенец“ не е негова! Градинарят Мехмед знаел много

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган няма да се яви пред парламентарната комисия „Росенец“, защото едноименната лятна резиденция, в която отсяда 4

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган няма да се яви пред парламентарната комисия „Росенец“, защото едноименната лятна резиденция, в която отсяда 4 месеца в годината, не е негова собственост. Това стана ясно от коментар на депутата от Движението Хамид Хамид.
„Защо не се покани градинарят, който целогодишно е там?! Може би знае нещо за собствеността на храстите. Не зная почетният председател на ДПС да има нещо общо със собствениците. Вие твърдите, че е негов този имот. Нека комисията „Росенец“ да провери документи и факти. Някой прави това, за да се качи в политиката на гърба на г-н Доган“, каза в сутрешния блок на НТВ Хамид.
„Подвеждаща е информацията, че само трафопостът на „Росенец“ е законен. Почти всички сгради са законни. За други се водят дела. Собствениците на тези сгради са търговски дружества“, отбеляза депутатът.
„Помните едни хора събаряха барбекю, подаряваха кученца, а виждате докъде стигнаха. Може да ги видим премиери, президенти. Това са инсинуации, за всичко си има документи. Ако някоя администрация не си е свършила работа, контролните органи ще го установят. В района на Южното Черноморие има хиляди постройки, при които администрацията не е завършила действията си. Тук някой иска да си прави пиар на гърба на г-н Доган.
Собствеността е ясна и кристална – на две търговски дружества. Нека г-н Доган да е поканен, ние ще предложим да бъде поканен и градинарят Мехмед. Той 12 месеца е там. Комисията може да покани и г-н Бойко Борисов. Ако вие сте на хотел, ще се заемете ли с документацията му?“, добави той.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0