Астролози, гадатели, баячки в името на вируса

Астролози, гадатели, баячки в името на вируса

Не е само през декември. Времето, когато започва вълната от ясновидства. Всякакъв калибър астролози, гадатели, баячки и хвърлячи на

Не е само през декември. Времето, когато започва вълната от ясновидства. Всякакъв калибър астролози, гадатели, баячки и хвърлячи на боб определят какво ще ни се случи догодина. Обикновено е такъв мор, че не е за разправяне. Всяка година, по едно и също време. Човечеството изпитва перверзната наслада да узнае бъдещето си предварително. По възможност-на всеки индивидуално. Изпитва и гъделичкащата тръпка, че като измрат всички, само той, единствен на света, ще остане. Защото, видиш ли, е безгрешен.
Такива няма, няма и да има.
Но обратно за предсказателите.
Отново сме опрели до услугите им. Всички видове са впрегнати из медиите да залагат кога ще бъде пикът, кога ще си отиде пустият вирус. Сякаш ще влезе в небитието.
И какво да правят браншовиците-дават прогнози. Коя от коя по-сигурни. То не са месеци, години, подредба на планетите, небръснатите бради на управленци.
И прочие глупости в полза на масовото зомбиране.
И докато всички новини са в подобна насоченост, остава само едно. Пляскане от терасите и… снимане. На нарушители. Мераци и немераци за оставене и неоставане по домовете.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0