Ардинският лекар се уплаши: Всичко имаме, всичко имаме! И лекари, и сестри, и персонал, и всички заедно лекуваме двамата с COVID-19!

Ардинският лекар се уплаши: Всичко имаме, всичко имаме! И лекари, и сестри, и персонал, и всички заедно лекуваме двамата с COVID-19!

Само аз влизам в стаята на двамата възрастни пациенти с коронавирус в ардинската болница. Другите ги е страх. Никой не искаше да ги

Само аз влизам в стаята на двамата възрастни пациенти с коронавирус в ардинската болница. Другите ги е страх. Никой не искаше да ги приеме, заради страха от зараза.
Разплакаха се в болницата, молеха се: Не ни оставяйте да умираме!
Това каза пред 24rodopi.com детският лекар и управител на болницата в Ардино д-р Гюнер Осман вчера в 18:26 часа. Разговорът продължи 4 минути, има и свидетели, и запис.
Спестихме час от разговора относно това защо двамата пациенти не са били транспортирани по спешност в кърджалийската болница. Както и процедурата по доставяне на лекарство от столицата. Не си позволихме да опишем и стаята и по-какъв начин са изолирани двамата пациенти.
Много, много, много е зле в болницата в Ардино!!!
Тази сутрин работещият в Общината в Ардино Гюнер Шюкри изпрати „дописка“ с изненадващо малко грешки (явно е редактирана и от други чиновници, подобно на новината за кърджалийските кучета в комплекс „Белите брези“, която бе свалена на 15-ата минута по молба на автора), в която управителят на Многопрофилната болница за активно лечение в Ардино д-р Гюнер Осман апелирал да не се публикува подвеждаща информация и по този начин да се създава напрежение, противопоставяне и омраза сред гражданите и медицинския персонал в лечебното заведение.
„Искам да заявя официално, че болницата в Ардино има нужният екип от лекари, медицински сестри и помощен персонал, които обслужват само двамата заразени с COVID-19 пациенти. Разполагаме и с предпазни и защитни облекла“, заявил пред чиновника от ардинската общинска администрация д-р Гюнер Осман. Той благодарил сърдечно на целия медицински и обслужващ персонал на болница, които са предпочели да останат в здравното заведение, а не са се прибрали при семействата си.
24rodopi.com

Коментар на редакцията: Докторе, лъжеш, много лъжеш! Три пъти каза, че в Ардино няма персонал за лечение на болен от коронавирус!
Моля, барабар с детския лекар, наредете се за обща снимка всички лекуващи, както традиционно го правите за всеки подарен на болницата чувал с картофи! Разбира се, снимката да е от стаята на болните!
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0