„Арда 1924“ отива във Варна в битката за участие в евротурнирите

„Арда 1924“ ще срещне на полуфинала за важното 7-мо място в Първа лига, което дава право на бараж „Европа“,

„Арда 1924“ ще срещне на полуфинала за важното 7-мо място в Първа лига, което дава право на бараж „Европа“, силни тим на „Черно море“.
След изиграването на последните мачове от група Б на втората осмица на Efbet лига станаха ясни и всички полуфинални двойки в битката за участие в евротурнирите и за оцеляване в елита. Припомняме, че пловдивският „Ботев“ победи в Марково „Дунав“ с 3:1 у дома и по този начин завърши на първо място в групата, докато „Ботев“ и „Арда 1924“ завършиха 0:0 във Враца. Така „Сините от Кърджали“ останаха втори и ще играят с първия от група А, а „канарчетата“ с втория – „Етър“.
Победителите от двата мача ще определят в директен сблъсък кой отбор ще участва в бараж за участие в Лига Европа срещу отбор от първата шестица.
В борбата за оцеляване „Витоша“ Бистрица вече изпадна, а „Дунав“, „Царско село“ и „Ботев“ Враца ще изиграят по един мач помежду си, за да определят кой тим ще се спаси и кои два ще играят баражи с втория и третия в крайното класиране на Втора лига, съответно „Септември“ и „Монтана“.
Решаващите мачове от втората осмица ще се изиграят от 6 юли до 13 юли.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0