„Арда 1924“: Г-н Борисов, с Ваша помощ хиляди фенове за първи път гледаха футболен мач в Кърджали на осветление!

„Арда 1924“: Г-н Борисов, с Ваша помощ хиляди фенове за първи път гледаха футболен мач в Кърджали на осветление!

„Срещата между „Арда 1924“ и „Левски“ се превърна в празник за спортната общественост на гр. Кърджали

„Срещата между „Арда 1924“ и „Левски“ се превърна в празник за спортната общественост на гр. Кърджали и региона. С Ваша помощ бе сбъдната мечтата на хилядите привърженици на „Арда“, които за първи път имаха възможността да наблюдават футболен мач в Кърджали на осветление и светлинно табло“, пишат от ръководството на футболен клуб „Арда 1924“ до премиера Бойко Борисов.
Благодарственото писмо е във връзка с отпуснатите от държавата над 2 млн. лева за осветление и електронно табло на стадиона в кърджалийския парк „Простор“, където вчера над 3 000 души гледаха срещата между „Арда 1924“ и „Левски“, завършила 1:1.
„Ръководството на ПФК „Арда 1924“ изказва огромната си благодарност към Вас, за усилията, които положихте за отпускането на финансови средства за модернизация на „Арена Арда“. С тези средства бе положено единственото в България LED осветление на стадиона, както и бе монтирано най-модерно електронно табло“, пишат от ръководството на кърджалийския клуб.

В момента „Арена Арда отговаря на всички изисквания, тук да се играят мачове от елита на българския футбол, посочват ръководителите на „Арда 1924“, като благодарят и на спортния министър Красен Кралев.
Правителството на г-н Бойко Борисов многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна“, пишат още от „Арда 1924“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: