Анти-ГЕРБ медия: Пеевски пребит от руснаци в Дубай! Депесарски сайт: Тотална лъжа е!

Анти-ГЕРБ медия: Пеевски пребит от руснаци в Дубай! Депесарски сайт: Тотална лъжа е!

„Бизнесменът и бивш депутат от ДПС Делян Пеевски е бил пребит. Това се случило в Дубай, а нападателите говорели на руски език. То

„Бизнесменът и бивш депутат от ДПС Делян Пеевски е бил пребит. Това се случило в Дубай, а нападателите говорели на руски език. Това съобщиха за Фрог нюз източници от българските служби, които получили оперативна информация за инцидента“, пише анти-ГЕРБ и анти-ДПС медията. „Новината бе потвърдена и от хора от бизнес средите у нас, според които това е станало преди десетина дни“, уточнява още Фрог нюз.

„Този контролиран ченгеджийски фейк пласмент се мъчи да пробие от преди един -два месеца насам“, опроверга новината депесарски сайт, който успял „да се свърже с Делян Пеевски, който нито е в Швейцария, нито е пребиван, нито е в швейцарска специализирана клиника“. И „новината“ за това, че го били пребили е тотална лъжа, подчертава още електронното издание.

Пеевски бил откаран с частен самолет в Швейцария, където постъпил в специализирана клиника, се посочва още в новината на Фрог нюз, която е публикувана и от друга сайтове. Травмите били много и повечето тежки.

„В болница в Дубай са и няколко други българи, охранители на Пеевски. Те също са пострадали при нападението, на което не могли да се противопоставят. Слухове в София предполагат, че силоваците, нападнали милионера са бивши бойци от Спецназ – подразделението за специални операции на руското военно разузнаване. Известно е, че те са използвани за подобни „услуги“ при уреждане на спорове, свързани с големи суми“, уточнява Фрог нюз.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0