Ананиев позволи: Колективен спорт на открито и закрито, но без публика!

Ананиев позволи: Колективен спорт на открито и закрито, но без публика!

Разрешават се колективните спортни занимания на закрито, без състезателен характер и без публика от 22 май, обявиха от Здравното ми

Разрешават се колективните спортни занимания на закрито, без състезателен характер и без публика от 22 май, обявиха от Здравното министерство. Считано от 26 май пък се разрешават индивидуалните и колективните спортни занимания за деца до 18-годишна възраст на закрито и на открито. Тези занимания също не трябва да имат състезателен характер и трябва да са без публика.
Разрешени са и индивидуалните спортни занимания на закрито и на открито, без състезателен характер и без публика.
Изключение от забраната за провеждане на спортни мероприятия на открито и на закрито се допуска и по отношение на самостоятелните плувни комплекси и басейни, като не се разрешава функционирането на прилежащите към тях търговски обекти.
Това нарежда здравният министър със своя заповед, издадена днес, 20 май. Със заповедта се разрешават както провеждането на обучение на кандидатите за водачи на моторни превозни средства за оказване на първа долекарска помощ, така и провеждането на курсове за обучение и квалификация на водни спасители.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0