Америка яко и кефлийско ни удари, Херо Мустафа вече знае какво ще се случи у нас след 11 юли

Америка яко и кефлийско ни удари, Херо Мустафа вече знае какво ще се случи у нас след 11 юли

Проспано утро от телевизиите след новината на годината и нощта, в която твърде много хора не са спали. Всякакви сухари напълниха телев

Проспано утро от телевизиите след новината на годината и нощта, в която твърде много хора не са спали.

Всякакви сухари напълниха телевизионните студиа тази сутрин – теоретикът Симидчиев, мъчещ се с чуждите тези Безлов, бивш от НДСВ, бившата дипломатка с крадения крем за лице и прочие преразказвачи, но голямата новина не се случи. Само Георги Кадиев звучеше като познавач, а не като останалите – „снощи се подготвих пред огледалото“. А това е така, защото Кадиев е бил на същия този терен, на който един е давал, а друг е взимал и сега петното е за цяла България.

За първи път след атака срещу Делян Пеевски в нито едно студио не се появи квотният зам.-председател на ДПС Йордан Цонев. Логично е да приемем, че няма как адвокатстващи на Васил Божков да бъдат допуснати в тв студио, но можеше да пратят експерти от екипа на бившия премиер Бойко Борисов, а не безличният Георги Близнашки.

Въобще, след топ новината нямаше топ продължение. Плахо и скучно бранеха старата власт едни дежурно командировани в студиата, превъзбудени и скучни бяха други, които до вчера трепереха от Пеевски и Божков.

 А продължение на топ новината имаше още вчера. При посланичката на САЩ у нас Херо Мустафа бяха Бойко Борисов, Даниел Митов, Христо Иванов – всеки по различно време.

По всичко личи, че Борисов ще отстъпи оперативното ръководство на ГЕРБ на Даниел Митов. Че между следващия шеф на ГЕРБ Митов и лидера на „Демократична България“ има позитивен диалог. Че Ахмед Доган отдавна е знаел какво вещаят „американските карти“ за най-талантливия му политик- капиталист Пеевски, че…

А най-важното е, че Херо Мустафа знае с гласовете на кои формации ще се сформира следващото правителство и кой ще бъде премиер на България след 11 юли.

А с Бойко Борисов какво ще  се случи? Херо Мустафа със сигурност няма нищо против опита на Борисов да стане Доганът на ГЕРБ, сиреч почетен председател.

24rodopi.com


Снимка: pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0