Алкан: Благодаря на всички, които ми помогнаха за операцията! Закъснение от 6 месеца щяло да бъде фатално!

Алкан: Благодаря на всички, които ми помогнаха за операцията! Закъснение от 6 месеца щяло да бъде фатално!

"Вече съм доста по-добре. Едната операция мина, другата ще е по-нататък, тъй като е нужно време да се възстановя, а и сега - в услов

„Вече съм доста по-добре. Едната операция мина, другата ще е по-нататък, тъй като е нужно време да се възстановя, а и сега – в условията на епидемията от коронавируса – е трудно ходенето по болници. Но, слава Богу, тежкото мина! Сега остават дребни работи, възстановителни“, сподели Алкан Челеби – един 24-годишен младеж от Ардинско, за чието оздравяване бяха проведени благотворителни акции в Кърджалийско и Смолянско.
Тежка катастрофа преобръща живота на Алкан Челеби на 7 май 2015 година, когато претърпява тежък инцидент. Лекарите спасяват живота му, но следващите месеци и години са белязани от тежкото му състояние: пълно обездвижване на краката.
Лекари в Турция дават шанс на Алкан да проходи отново, но за операцията са необходими 50 000 лева, които са непосилни за него и близките му.
Семейството на Алкан се обърна към всички хора, фирми и фондации с надеждата за помощ и финансова подкрепа: Молим Ви да помогнете на Алкан отново да проходи!
Днес силният духом Алкан казва: „Изключително съм благодарен на всички, които откликнаха на кампанията за събиране на средства. Събраха се пари, които покриха операцията и рехабилитацията след това. Операцията мина благополучно и според лекарите е била много належаща, 6 месеца закъснение щели да бъдат фатални. Имах инфектирани рани и сепсис на крака, беше събрал гной“.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0