Акция: 299 нарушители на пътя, 20 задържани за престъпления!

Акция: 299 нарушители на пътя, 20 задържани за престъпления!

Специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места и гарантиране на безопасно движени

Специализирана операция за противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места и гарантиране на безопасно движение по пътищата е била проведена на територията на РУ-Кърджали от 13 май до 20 май, съобщиха от полицията. В хода на операцията са били проверени 379 моторни превозни средства и 851 лица. Констатираните административни нарушения са 299, от които по ЗДвП са съставени 34 акта и 227 фиша, 31 акта по Закона за българските лични документи и 7 по Наредбата за поддържане и опазване на обществения ред в общината, 92 протокола за предупреждения. 21 са образуваните досъдебни производство и заведени заявителски материала. За извършени престъпления са били задържани 20 лица, обявен за общодържавно издирване е бил установен от полицейски служители.
980 къса саморъчно цигари са били иззети при проверка в частен дом в областния град от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“. По случая е започната проверка по чл.234, ал.1 от Наказателния кодекс.
24rodopi.com


COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0