Акция на пътя: Три МПС без регистрации, един водач без книжка

Акция на пътя: Три МПС без регистрации, един водач без книжка

Нерегистрирани моторни превозни средства и неправоспособен водач са били установени в хода на специализирана операция на територията

Нерегистрирани моторни превозни средства и неправоспособен водач са били установени в хода на специализирана операция на територията на РУ-Кирково, съобщиха от полицията. Акцията е била за ограничаване на предпоставките за пътни произшествия. 40-годишен водач се придвижвал с мотопед и при проверка от полицейски служители станало ясно, че не притежава свидетелство за правоуправление, бил е наказван по административен ред за същото деяние и го извършва повторно. Мотопедът се оказал без регистрационни табели на определеното място.
Лек автомобил „Фолксваген“ с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“ бил засечен в хода на същата операция. Колата била управлявана от 37-годишен водач. Работата по случаите продължава група „Охранителна полиция“ в РУ-Кирково.
АТВ без регистрация било установено от полицаи от РУ-Кърджали при извършена проверка в района на село Кобиляне. 30-годишен водач се придвижвал с превозното средство, което не е било регистрирано по надлежния ред. Сектор „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0