Акция „Безплатни маски“ продължава, но и пакети с храни за празника „Берат Кандили“

Акция „Безплатни маски“ продължава, но и пакети с храни за празника „Берат Кандили“

Представители на новосформирания местен съвет на Младежко ДПС в Ардино раздадоха предпазни маски. Инициативата на младите хора е по

Представители на новосформирания местен съвет на Младежко ДПС в Ардино раздадоха предпазни маски. Инициативата на младите хора е по повод Международния ден на здравето и здравния работник – 7 април, както и изплащането на пенсиите за месец април. Всички чакащи на дистанция пенсионери пред пощенските станции и банкоматите в общинския център получиха защитни средства.
„Инициативата ни ще продължи и в следващите дни”, заяви Нилгюн Исмаил, председателят на Младежката организация на ДПС в Ардино. Тя уточни, че предпазните маски са осигурени със съдействието на областната структура на ДПС.
По случай днешния свещен мюсюлмански празник  „Берат Кандили“, собственикът на къщата за гости  от Ардино Айлин Стойчева, предостави над 20 пакета с хранителни продукти от първа необходимост на нуждаещи се хора от село Долно Прахово. Раздаването на пакетите се осъществи със съдействието на местното кметство.
„Свещените месеци Реджеб и Шабан ни подсещат и подготвят за месец Рамазан. Те са изпълнени с благодат, милосърдие и опрощение. Нека да запазим хубавите и морални качества в сърцата си“, заяви Айлин Стойчева.
Гюнер ШЮКРИ, служител в Общинска администрация Ардино24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0