Ако гласувате за Велизар Енчев, гласувате за 4-ти мандат на ДПС в Кърджали!

Ако гласувате за Велизар Енчев, гласувате за 4-ти мандат на ДПС в Кърджали!

Новото „острие“ на БСП в смесените региони Велизар Енчев, известен като партиен журналист и служител на тайните служби на к


Новото „острие“ на БСП в смесените региони Велизар Енчев, известен като партиен журналист и служител на тайните служби на комунистическия режим, е водач на листата на левицата в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район и нещо като… 11-тият човек в листата на ДПС в същата област.

Всеки, който на 11 юли гласува за листа с №1 Велизар Пенков Енчев в нея, той трябва  да е наясно, че гласува за ДПС. Т. е. за 4-тия мандат на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район.

Защо?… Доводите – от тази вечер до 11 юни. После почва предизборната кампания и за „политическите трупове“ или хубаво, или нищо.

А дали има негласно споразумение между ДПС и БСП да се командирова Велизар  Енчев в Кърджали за един месец, това не ни интересува.

*

Защо Велизар Енчев ще се спъне още в „легналите полицаи“ край Черноочене

 

Велизар Енчев го играе патриот. Дори бе на щат в подобна телевизия, а после и депутат от едноименната партия. Докато не се отцепи. След това си премина към „своето си семейство“. Това на БСП. Пак стана телевизионен водещ в партийната ТВ.

Сега ще съвместява функциите като водач на листата на „червените“ в Кърджали.

Има обаче голяма опасност да се спъне още на новоположените „легнали полицаи“ по шосето край Черноочене.

Защо, четете по-късно…тази вечер

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0