Айдън Осман: Гласувах за нормалност в държавата

Айдън Осман: Гласувах за нормалност в държавата

Кметът на Черноочене Айдън Осман упражни своя вот в секция №9 в родното си село Житница. Той беше придружаван от семейството си,

Кметът на Черноочене Айдън Осман упражни своя вот в секция №9 в родното си село Житница. Той беше придружаван от семейството си, съветници и граждани.

Айдън Осман заяви, че гласува най-вече за подобряване жизнения стандарт на населените места, за стабилна и по-сигурна България, и край на войната между институциите.

От опита натрупан през годините сме наясно, че за силна местната власт в малките населени места и общини, трябва да има стабилно централно управление получило, не само най-много гласове, но и доверието на хората, подчерта Айдън Осман.

Той допълни, че е гласувал за тези, които във времето са доказали, че са близо до хората от малките населени места и ще работят за по-доброто бъдеще на децата и внуците ни.

Кметът на Община Черноочене се надява, че резултатите от днешния изборен ден ще допринесат за развитието на конструктивната и градивна политика в интерес на всички граждани.

Исмет ИСМАИЛ

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: