Авренци и Караянчева разговаряха за цената на хляба и машинното гласуване (снимки)

Авренци и Караянчева разговаряха за цената на хляба и машинното гласуване (снимки)

„В пограничното село Аврен разговарях с местните жители за цената на хляба и лекарствата, за машинното гласуване, добавките към п

„В пограничното село Аврен разговарях с местните жители за цената на хляба и лекарствата, за машинното гласуване, добавките към пенсиите, програмите в помощ на работещите и другите антикризисни мерки на кабинета Борисова в условията на пандемия. Факт е, че правителството се справя адекватно с усложнената епидемична обстановка и хората оценяват това“, отбеляза председателя на Народното събрание Цвета Караянчева след завръщането си от крумовградското село.

В съботния ден тя посети Крумовград и няколко села в района.


„Разположено до гръцката граница село Егрек е райско кътче с уникална природа и невероятно щедри, трудолюбиви и приветливи хора. Възхити ме тяхната спонтанност, връзката им със земята, благият им говор. Такива истински хора, жители на малки населени места в трудно достъпни планински райони, ме мотивират да не спирам да работя за по-доброто бъдеще на Родопите“, написа на стената си във Фейсбук шефката на парламента и областен лидер на ГЕРБ.

Тя посети още село Девисилово.

„На среща с активисти на ПП ГЕРБ в Крумовград обсъдихме организационни въпроси, свързани с мобилизацията на структурите за предстоящите редовни парламентарни избори през пролетта на 2021 г. Коментирахме актуалната политическа обстановка и стъпките, които предприе правителството за справяне с CОVID- кризата“, посочи Караянчева.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0